Eerste foto’s: Nissan GT-R 2012

Nissan GT-R 2012
De Nissan GT-R zal een kleine update krijgen tegen het jaar 2012. Wij blikken vooruit en kijken wat er verandert.

Aan de voorkant zien we een licht gewijzigde voorbumper, die een kleinere luchtweerstand heeft. Verder zijn er ook LED-dagrijlichten in de voorbumper geïntegreerd. De nieuwe diffuser zorgt voor 10% meer downforce in vergelijking met de huidige versie Nissan GT-R. De nieuwe gesmede velgen zijn een stuk lichter geworden.

De wielen kunnen bovendien in twee nieuwe kleuren gekozen worden – Hyper Blue Black & Hyper Titanium. Ook de buitenkant van de wagen kan in twee verse tinten gestopt worden – Aurora Flare Blue Pearl & Nebula Opal Black. Niet alleen krijgt de wagen deze visuele upgrades, maar er zou ook voor wat meer vermogen gezorgd worden. Meer info ongetwijfeld later! (via AB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...