Morgan plant nog twee extra modellen

Morgan Eva GT
Morgan-liefhebbers mogen zich in de handen wrijven, naast de Morgan Eva GT komen er de komende drie jaar nog twee nieuwe modellen.

Althans, dat is wat Charles Morgan, directeur van het gelijknamige automerk deze week heeft bevestigd. Van het eerste model krijgen we meteen al wat details mee, het model zou Morgan LIFEcar 2 gaan heten en moet een pleziervoertuig worden voor het weekend. De LIFEcar 2 wordt een sportwagen met diesel-hybride aandrijflijn, die over een actieradius van meer dan 1.000 kilometer zal beschikken. De wagen wordt volgens Morgan “extreem, met een groot entertainment-gehalte”.

Morgan laat meteen ook weten dat de Eva GT, die vorige week op Pebble Beach getoond werd, bijna ongewijzigd in productie zal gaan. Morgan heeft namelijk een reputatie dat het conceptmodellen zo goed als ongewijzigd in productiemodellen omzet. Het enige verschil zou het plaatsen van een derde remlicht zijn. Het merk is daarnaast blij met zijn vooruitgang de laatste twee jaar, de volgende jaren wil Morgan zijn modelgamma zo uitbouwen dat het de opgelegde CO2-restricties kan behalen. De Morgan LIFEcar 2 zal daar ongetwijfeld toe bijdragen, gezien een diesel-hybride garant staat voor een laag verbruik. (Via: Autocar)

Morgan Eva GT

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...