The Stig is Ben Collins


Slecht nieuws voor de fans van The Stig. De tot voor kort onbekende racer is nu gekend. Ben Collins was de persoon die ons jaren entertainde.

De identiteit van The Stig werd onthuld door een reeks van financiële documenten. Het bedrijf van Ben Collins, Collins Autosport, werd sinds 2003 door de BBC betaald voor zogeheten Driving Services. Bovendien gaat het om langdurige diensten die volgens verschillende bronnen ook een langdurig inkomen voorzagen.

Ben Collins zelf reageerde als volgt: ‘I am on my way to Hungary. I can’t speak to you now, I’m going into a tunnel.” Officieel is er nog niets bevestigd, maar de man werd al meerdere malen getipt als The Stig (Google de man maar even). Misschien moeten we voor alle zekerheid het proces van The Stig tegen de BBC in de gaten houden. (via TS)

Deel dit bericht:

5 reacties op "The Stig is Ben Collins"

 1. Marc 23-08-2010 om 23:58

  Sja.. Als hij het niet expliciet gaat bekennen, gaan we het toch nooit echt 100% zeker weten.

 2. Bart Deceuninck 24-08-2010 om 0:26

  PROFICIAT GROENLICHT  !!!  Jullie zijn ’t eerst…. prima zo

 3. MRM 24-08-2010 om 11:07

  The irony…
  Neen, er  zijn onlangs nieuwe – en ons inziens behoorlijk ontegensprekelijke bewijzen gevonden.
  Toch eens rapporteren, dachten we.

 4. Brambo 24-08-2010 om 12:37

  waarschijnlijk al hij dan “de laan uit gestuurd” worden. Kijk maar wat er met de vorige (zwarte) stig gebeurd is nadat hij zichzelf bekend had gemaakt. Nu ja, zolang hij zelf niets toegeeft is er natuurlijk niets mis mee. Al hoop ik op eeuwige onbekendheid. Het heeft wel iets heerlijk mysterieus.

 5. Mrnix 26-08-2010 om 13:20

  Pff kvraag me egt af waarom ze in de papieren van topgear zitten te snuffelen nu ruïneren ze gans de show

Reageer

Reactie aan het plaatsen...