Governator bezoekt Bugatti Veyron Super Sport


Zoals geweten is Arnold Schwarzenegger een autoliefhebber. De man is weliswaar niet enkel in de Volkswagen Polo Bluemotion geïnteresseerd. Deze Bugatti Veyron Super Sport kon hem ook wel interesseren.

Arnold Schwarzenegger bracht een bezoekje aan Pebble Beach en volgens de PR-afdeling van Bugatti ging de man van zodra de Bugatti Veyron Super Sport in zijn vizier kwam, in een rechte lijn naar deze hypercar. “Is this the world record car?” vroeg Arnold. Dr. Wolfgang Schreiber, de hoofdingenieur van Bugatti vertelde Mr. Governator dat dat wel degelijk het geval is.

Schwarzenegger was blij te horen dat de Bugatti Veyron Super Sports zo’n 50 kg minder gewicht in de schaal legt. Bovendien in hij een stuk milieuvriendelijker dan zijn voorganger. Het verbruik daalde met zo’n 10%, terwijl de kracht er met zo’n 20% op vooruitging. Ook op de foto: autoliefhebber Jay Leno.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Governator bezoekt Bugatti Veyron Super Sport"

 1. BNNY 20-08-2010 om 9:39

  Staat daar achteraan nu gewoon een Bentley Conti GTC?

 2. MRM 20-08-2010 om 9:51

  Correct!

 3. BNNY 20-08-2010 om 10:30

  Na 7j dienst mag hij dan eindelijk op Pebble Beach? Beter hadden ze ginds het nieuwe model gezet

 4. MRM 20-08-2010 om 10:46

  Kans zit er dik in dat het een speciale versie van de Bentley Continental GTC is. Het artikel komt binnen maximum anderhalf uur online 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...