Gespot: Lotus Evora S

Lotus Evora S
Lotus liet onlangs ‘per ongeluk’ weten dat de nieuwe Evora S naar het autosalon van Parijs komt, maar eerst nog wat rondjes op de Ring zou draaien.

Het hoeft dus niet te verbazen dat de Evora door menig spotter werd vastgelegd. De binnengelopen foto’s zijn dan direct ook de ideale gelegenheid om iets dieper op de Lotus Evora S in te gaan. Onder de motorkap zal een 3.5 liter groot V6-blok liggen met een supercharger. Hierdoor zal de wagen over een mooie 350 pk beschikken, 74 paarden meer dan het ‘standaard’ model.

De sprint naar 100 km/u zou hierdoor in minder dan 5 seconden geklaard moeten zijn. Verder zou er op het autosalon van Parijs nog heel wat ander moois te zien zijn. Lotus zal onder meer de Evora Auto voorstellen, voor mensen die een automaat in hun Lotus willen. Al lijken een automaat en een Lotus totale tegengestelden te zijn…

Verder zal Lotus volgens Autocar nog met drie andere modellen pronken. We zouden een nieuwe Lotus Seven te zien krijgen, de Esprit zou nieuw leven ingeblazen worden in de vorm van een supercar, en verder zou Lotus nog een hybride concurrent voor de Porsche Panamera voorzien. Over een revival gesproken! Wij kijken alvast vol spanning uit naar het salon!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...