Concept: Kia POP

KIA POP Concept
Kia gaat op het autosalon van Parijs de Kia POP voorstellen, een nieuw elektrisch conceptmodel voor de stad.

De Kia POP is volledig elektrisch, 3 meter lang en biedt plaats aan 3 personen. Op de foto’s is het alleen nog niet zo duidelijk waar die derde persoon plaats zal moeten nemen, maar goed, wordt ongetwijfeld aan gewerkt. De Kia POP is 30 centimeter langer dan een Smart ForTwo en enkele millimeters groter dan de Toyota IQ.

Veel details zijn er verder nog niet over dit kleine conceptmodel, behalve dat de POP elektrisch wordt aangedreven en er zeer -euh- POPPY uitziet. De Kia POP gaat in première op het autosalon van Parijs, op 30 september. Hopelijk komt de Koreaanse autobouwer dan met meer details over dit model. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Concept: Kia POP"

  1. MRM 18-08-2010 om 19:49

    Ik vrees dat de derde persoon in de koffer zal moeten zitten. Als je van bovenaf kijkt, zie je een soort van zeteltje. Misschien kijkt de derde persoon door de achterruit.

    Wel jammer dat er slechts 3 man in past, als je weet dat er in de Toyota iQ maar liefst 4 mensen kunnen zitten zonder al teveel moeite.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...