Jaguar XKR175 in Pebble Beach

Jaguar XKR 175
Jaguar viert haar 75e verjaardag in Amerika duidelijk goed. Niet alleen krijgt het Amerikaanse volk de Jaguar XJ Platinum 75 te zien, ze kunnen een Jaguar XKR175 aanschaffen.

Onder de motorkap ligt de door ons geteste V8-motor met supercharger. Het totale vermogen komt neer op maar liefst 510 pk! Om de wagen stabiel te houden bij hoge snelheden, voorzag Jaguar een nieuw aerodynamisch pakket, met onder meer een nieuwe voorkant, zijkant en een andere diffuser achteraan. Ook een subtiele spoiler draagt bij tot betere rij-eigenschappen.

Deze Jaguar XKR 175 – uitgevoerd in de kleur Ultimate Black – werd afgewerkt met 20″ Kasuga velgen, met 10 spaken. De rode remblokken maken de XKR 175 zijn sportieve look compleet. Binnenin vertelt een plaatje je het hoeveelste exemplaar van de 175 stuks die gebouwd zullen worden precies van jou is. 175 stuks zullen er gebouwd worden, waarvan er 15 bestemd zijn voor de Canadese markt. De rest gaat naar de VS.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...