Video: Porsche 918 Spyder in beweging

Porsche 918 Spyder
Best wel leuk, zo’n Concours d’Elegance. Niet enkel kan je honderden supercars en klassiekers zien staan, er is ook heel wat in beweging te zien.

Neem nu bijvoorbeeld de Porsche 918 Spyder Concept, die daar onlangs de show stal. De 500 paarden in het concept zie je nog niet echt in actie, maar het heerlijke motorgeluid is wel al te horen. Het uiteindelijke vermogen van het productiemodel zal overigens een flink stuk hoger liggen, het zou afklokken op 718 pk.

Verder is er nog een filmpje onderaan dit artikel van de 918 Spyder Concept – want ondanks de prestaties blijft deze wagen een hybride die 3 liter per 100 km verbruikt – die naar de plaats van de show rijdt, Pebble Beach. Veel kijkplezier! (via AB & WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Porsche 918 Spyder in beweging"

  1. bob 16-08-2010 om 17:35

    Dit vind ik dus een bangelijke auto! Al die zever met die vorige lelijke hybrides, eindelijk een hybride die er mooi uit ziet! nu nog hope dat de cijfers kloppen!

  2. MRM 16-08-2010 om 17:41

    Daar vrees ik ook een beetje voor. Volgens mij heeft de wagen gewoon gigantisch krachtige batterijen waardoor hij zo goed als de hele testcyclus grotendeels elektrisch kan afleggen.

    Als je de wagen echt plankt, worden de verbruikscijfers volgens mij een veelvoud van de opgegeven 3.0 liter per 100 km.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...