Parijs 2010: Lotus geeft de eerste informatie

Lotus Exos T125 supercar autosalon Parijs
Lotus zal op het autosalon van Parijs behoorlijk wat nieuwigheden onthullen, wij zetten ze even op een rijtje.

In Parijs zal Lotus twee nieuwe modellen voorstellen op basis van de Lotus Evora. De Lotus Evora S en de Lotus Evora Auto. Zij zullen aan de zijde van één of meerdere Mystery Cars staan. Over de Mystery Cars kunnen we al even speculeren. Wellicht zal één van beide modellen de Lotus Exos T125 worden, een F1-achtige bolide. De andere Mystery Car zal wellicht een sportwagen worden, die boven alle huidige modellen van Lotus zal gepositioneerd worden. Lotus voelt immers al geruime tijd de drang om mee te doen met de grote jongens en wil dus concurreren tegen exotische constructeurs als Lamborghini en Ferrari.

Autocar heeft al een schets laten maken van de Lotus supercar en die is hieronder te aanschouwen. Spotters kunnen overigens de volgende drie dagen terecht op de Nürburgring, daar zullen de Evora’s te zien zijn tijdens hun testen. Foto’s doormailen mag altijd naar Redactie@GroenLicht.be.

Lotus Supercar

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...