Galerij: Pebble Beach 2010

Jaguar XJ 75 Platinum Pebble Beach
In de VS is het Concour’s d’Elegance in Pebble Beach van start gegaan. Er is heel wat moois te zien, verzameld in onderstaande galerij.

De onderstaande galerij bevat de meest recent uitgebrachte modellen die reeds pronken op de schitterende scène van Pebble Beach. We zien onder meer de Jaguar XJ75 Platinum Concept -met betrekkelijk smakeloos paarse inleg van het handschoenenkastje -, de Morgan Eva GT, de Mercedes SLS AMG GT3 in het blinkend zilver, de Bugatti Veyron Supersport en de Lotus Exos Type 125.

Ook aanwezig is de Fioravanti SP1, een uniek model op basis van de Ferrari F430. Dit model is het eerste model uit de Portfolio-reeks van Ferrari, een reeks die enkel unieke modellen maakt op wens van specifieke kopers. Dat dit model dus een uniek verzamelstuk is, zal u niets verbazen. Dit is bovendien zijn enige Amerikaanse acte de présence. Exclusiviteit alom! (via AB & MA)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Galerij: Pebble Beach 2010"

  1. PJS 16-08-2010 om 12:17

    Die Fioravanti SP1 is echt knap!

    En -1 voor het paarse handschoenenkastje in de XJ75

Reageer

Reactie aan het plaatsen...