Video: Zo maak je dus een autovideo


Altijd al willen weten hoe ze zo’n prachtige videobeelden kunnen maken voor de nieuwste modellen?

Mooie bergpassen, prachtige decors, een dynamische setting en uiteraard een prachtige bolide. Maar nergens zie je cameramannen of filmcrews, hoe doen ze het toch? Veel ervaring en het nodige materiaal, zo blijkt uit onderstaande video’s van Pursuit Systems, een bedrijf uit Amerika dat zich specialiseerde in het maken van automotive movies.

Met uitgebouwde Cayenne’s, gemodificeerde filmkranen en veel technologie zien ze het duidelijk groots. We krijgen opnames te zien voor de vorige generatie van de Mercedes S65 AMG, welke het natuurlijk verdiend om zo’n prachtige opnames te krijgen. Niet enkel op het asfalt zijn er prachtige opnames mogelijk, zo zijn er ook Hummers en buggy’s beschikbaar met filmkranen en dergelijke voor filmwerk op het ruige terrein. Specifiek voor de opnames van The Fast And The Furious bouwden ze zelfs een Mini Cooper om in de parkeergarages optimaal filmwerk te kunnen voltooien.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Video: Zo maak je dus een autovideo"

 1. PJS 15-08-2010 om 18:37

  Die filmwagens zijn uitermate knap! Ik begin alvast te sparen 😉

 2. Kristof L 15-08-2010 om 21:08

  Whoehoew! Perfect aansluitend met mijn post bij de renault zedir… namelijk: “Zou nog eens een leuke post zijn, met info over camera-wagens, of de leukste uitgebouwde wagens voor speciale mogelijkheden.”   Merci  😉

 3. PJS 15-08-2010 om 21:33

  Je hebt duidelijk iemand op ideeën gebracht! 😉

 4. BNNY 15-08-2010 om 21:49

  We zijn er om onze trouwe lezers op hun automotive wenken te bedienen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...