Video: Ferrari 458 Challenge op het circuit

Ferrari 458 Challenge
De Ferrari 458 Italia is heet, maar de Ferrari 458 Challenge is nog een stuk heter. Een gelekte video toont ons dat de Challenge uitermate snel is op het testcircuit van Ferrari.

Ferrari is nog volop bezig met het verfijnen van hun nieuwste creatie, dagelijks worden verschillende testmodellen ingezet op het Fiorano testcircuit om de optimale instellingen van de wagen te bekomen. In de spyvideo zien we een testmodel op het circuit, wie het bekijkt zal niet verwonderd zijn dat Ferrari claimt dat de 458 Challenge een ronde in 1 minuut en 16,5 seconden kan klaren, 2 seconden sneller dan zijn voorganger: de F430 Challenge.

De Ferrari 458 Challenge beschikt over een F1 tractiecontrolesysteem, een raceophanging, een elektronisch differentieel en krachtige Brembo CCM2 remmen. Onder de motorkap vinden we de 570 pk sterke 4,5-liter grote V8 die daarnaast ook nog eens zorgt voor 540 Nm koppel en gekoppeld wordt aan een aangepaste F1 versnellingsbak met dubbele koppeling. Check snel de video om te zien hoe de 458 Challenge zich gedraagt op het circuit! Op het autosalon van Parijs zien we hoe hij zich gedraagt op de stand van Ferrari. Uw bevindingen lezen we graag in de reacties.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...