Meer details: Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder
De eerste details van de productieversie van de Porsche 918 Spyder zijn bekend, lees er alles over in dit artikel.

Porsche neemt de 918 Spyder mee naar Pebble Beach, tijdens een Porsche evenement speciaal voor klanten liet het merk alvast enkele details vallen. Zo zal de productieversie van de Porsche 918 Spyder een krachtigere motor hebben dan de 500 pk sterke 3,4-liter V8 waarover het conceptmodel kon beschikken. Zowel de motorinhoud als het vermogen zou opgedreven worden, waardoor het totale vermogen dankzij drie elektromotoren opgedreven zou worden tot 718 pk. Het productiemodel zou daarnaast een volledig elektrische modus hebben met de mogelijkheid om de wagen aan de stekker op te laden.

Maar er is meer: de productieversie zou enkel met een PDK automaat geleverd kunnen worden en het volledig koolstofvezel koetswerk van het conceptmodel zou ten voordele van de veiligheid deels plaats moeten ruimen voor aluminium. Het productiemodel zal op 22″ velgen staan, maar andere bandenmaten zouden eventueel beschikbaar kunnen gemaakt worden. Verder blijft het onzeker of de uitlaatpijpen aan de zijkant van de wagen te vinden zullen zijn, mogelijks verhuizen ze naar de achterkant van de wagen. De 918 Spyder zal zowel met hardtop als met softtop beschikbaar zijn. De kostprijs van de 918 Spyder zou 500.000 euro bedragen, de productie blijft beperkt tot 1.200 exemplaren. (Via: TeamSpeed)

Porsche 918 Spyder

Deel dit bericht:

1 reactie op "Meer details: Porsche 918 Spyder"

  1. Seb 13-08-2010 om 19:26

    Ziek!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...