Volkswagen stelt CrossTouran voor

Volkswagen CrossTouran
Je wil een klein familiebusje dat lijkt alsof het off-road wel wat aankan en je wil daar €27.700 voor betalen? VW biedt de CrossTouran aan.

Volkswagen heeft een off-road versie van de Volkswagen Touran gemaakt, maar de off-road moet wellicht met een heuse korrel zout genomen worden. Eigenlijk heeft Volkswagen enkel een kit op de VW Touran geplaatst, die de wagen een stuk robuuster moet maken. Die extra bumpers kunnen je beschermen tegen opspattende steentjes hier en daar en op onverharde wegen komt de 2 cm extra bodemvrijheid ongetwijfeld van pas. Toegegeven, er zijn zeker en vast situaties waarin dit handig kan zijn, maar echt veel kan ik er mij niet voor de dag halen.

De CrossTouran is hoe dan ook een dynamische en sportieve lifestyle-versie van de Touran. Dat merk je onder meer aan de sportievere vormgeving en de 17″ velgen, die je niet direct verwacht op een familiewagen. Ook de bredere wielkasten maken de wagen prominenter in het straatbeeld. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant werd sportiever gemaakt.

Verder is de CrossTouran beschikbaar met een hele waaier aan opties die hem enkel stoerder maken. Aluminium dakrails, een lederen stuurwiel en stuur en een speciaal patroon voor op je zetels zijn daar slechts enkele voorbeelden van. De CrossTouran is er vanaf €27.700 en kan uitgerust worden met TDI- en TSI-motoren met vermogens die variëren tussen 105 en 170 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...