Spyshots: Mercedes C-Klasse Break facelift 2011

Mercedes C-Klasse Break facelift 2011
De Mercedes C-Klasse gaat al een tijdje mee, vandaar dat hij ergens dit jaar nog een facelift zou krijgen. In Duitsland is de nieuwe break alvast op de gevoelige plaat vastgelegd.

Zoals we van de Duitsers gewoon zijn moeten we geen serieuze veranderingen verwachten bij een facelift. Ook bij de C Break blijven de aanpassingen beperkt tot een herziening van de voorzijde, zo krijgen we een vernieuwde bumper met herwerkte luchtinlaten, net zoals een nieuwe lichtenbundel en eveneen dé trend van 2009: LED daglichten.

Aan de achterzijde kunnen we ongeveer dezelfde wijzigingen verwachten: een nieuw achterbumper en aangepaste lichten. Uiteraard zullen er ook enkele motorische aanpassingen gebeuren, waardoor er nog milieuvriendelijker en efficiënter gereden zal kunnen worden. Binnenin wordt alles ook een klein beetje opgefrist en zou de boordcomputer van een update voorzien worden. We verwachten de facelift van de C-Klasse op het autosalon van Parijs. (Via: WCF)

Zien jullie die C Coupé ook op foto 1? Of is het toch een E-klasse?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...