Designhoofd Aston Martin start in GT4 race

Aston Martin V8 Vantage GT4
Marek Reichman, designhoofd van Aston Martin, mag op 21 augustus racen voor het Britse automerk. Hij zal achter het stuur van de Vantage GT4 kruipen.

Marek Reichman blijkt een echte enthousiasteling te zijn op het vlak van autosport en doet vaak mee met klassieker-races. Deze keer mag hij echter samen met Aston Martin ingenieur Chris Porritt achter het stuur van de Vantage GT4 kruipen voor een 90 minuten durende race op het Cheshire circuit. Marek is uiteraard erg blij met deze gelegenheid, zijn team ontwierp namelijk het design voor alle racewagens, waaronder het LMP1 prototype en de Vantage GT4.

De Aston Martin GT4 Challenge is er enkel voor eigenaren van een Vantage GT4 of een Vantage N24. Het is voor hen de ideale kans om de competitie aan te gaan met wagens uit dezelfde klasse met de volledige steun van de fabriek. Trouwens, als je kijkt naar het uiterlijk van deze Vantage GT4, zou je dan zelf ook niet willen deelnemen? Alleen de kostprijs van 114.150 euro kan je nog tegenhouden.

Aston Martin V8 Vantage GT4

Deel dit bericht:

3 reacties op "Designhoofd Aston Martin start in GT4 race"

 1. Kristof L 12-08-2010 om 22:24

  Nice striping!  Enkel de achterlichten zijn wat minder mooi.

 2. PJS 12-08-2010 om 22:26

  Inderdaad, maar frontaal bekeken is dit echt knap!

 3. bpc 07-04-2011 om 17:36

  eigenlijk valt de prijs goed mee ! tenzij je het niet als een auto gaat zien maar als een toy
  en er komt ook ng bij een de autosport is de aanschaf van je voertuig lang niet de hoogste kost

Reageer

Reactie aan het plaatsen...