Video: Mercedes SLS AMG gaat 3D!

SLS AMG
Van de SLS zijn er al veel bewegende beelden beschikbaar, maar nog niet in 3D. Mercedes heeft kosten noch moeite gespaard om daar iets aan te doen.

Eén SLS AMG met een 3D camera gemonteerd in de koffer, 1 SLS AMG met niemand minder dan David Coulthard – ex F1 – achter het stuur, een helikopter, een 72 koppige filmcrew en een zevental uur op een eiland waar er geen snelheidslimieten zijn, meer was er niet nodig om de snelste kortfilm ooit in 3D op te nemen. Op de befaamde A18 van de ministaat Isle of Man in de Ierse Zee behaalde David met de SLS zelfs een topsnelheid van 162 mijl per uur, wat overeenkomt met 260 km/u.

Deze kortfilm komt dit weekend in enkele Britse café’s op de buis die een abonnement hebben op een specifiek 3D televisiekanaal, als promotie kan deze stunt met de SLS dus wel tellen. Gelukkig is er een trailer beschikbaar, jammer genoeg slechts in twee dimensies. Maar om alles goed te maken voorziet das Haus ons ook nog van een schitterende making-of, waar we enkel en alleen maar onze vingers bij kunnen aflikken. Vergeet je boxen uiteraard niet voluit te zetten voor een volledige atmosferische V8 topbelevenis. (Via: PH)

Trailer

Making-of

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...