Gespot: Peugeot 508 in het wild

Peugeot 508 gespot
Officieel kunnen we op het autosalon van Parijs voor het eerst kennismaken met de nieuwe Peugeot 508, maar een opmerkzame Spanjaard heeft de 508 reeds in het wild gespot.

Update: de Peugeot 508 is officieel!

De wagen is reeds voorgesteld en er zijn al mooie persfoto’s beschikbaar, maar daarmee is de kous nog niet af. Je oordeel betreffende een wagen wordt pas gevormd als je hem kunt aanschouwen in volle glorie, zonder al dat gephotoshop van de persfoto’s dus. Op deze foto’s zijn we een 508 zonder noemenswaardige camouflage, we kunnen dus stellen dat de wagen enkele finale testen ondergaat zodat Peugeot geen enkel risico meer hoeft te nemen.

Het design van deze nieuwe telg binnen de Franse familie is afkomstig van de prachtige 5byPeugeot en SR1 concepten, toch komen sommige lijnen niet echt vloeiend over. De achterzijde heeft wat weg van de Renault Fluence, en dat is nu niet bepaald iets om fier op te zijn. Maar laten we wachten tot in Parijs om ons finaal oordeel te vellen over deze nieuwe upperclass bolide.

De 508 zal zowel in sedan- als in breakvorm verschijnen, met een verscheidenheid aan motoren die we kunnen terugvinden bij de 407/607. Ook de milieuvriendelijke hype dringt door bij Peugeot, waardoor we zeker de HYbrid4 technologie zullen terugvinden in een hybrideversie. Alle details en motorisaties krijgen we pas eind september in Parijs, dus moeten we het nu nog even stellen met deze foto’s. (Via DM)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Gespot: Peugeot 508 in het wild"

 1. PJS 11-08-2010 om 17:47

  Mja, in het echt misschien toch niet zo overtuigend.

 2. ixke 11-08-2010 om 19:45

  koplampen van een oud model Ford Focus ?
  de achterlijn van een c6 verlelijkt ?
  waar zijn ze mee bezig bij Peugeot ????
  met zoiets gaan ze zeker de concurrentie met een 3-reeks of een a4 aankunnen … ;-)))

 3. Kristof L 11-08-2010 om 20:58

  Nogal afhangende kont, vond ik ook al bij de persfoto’s. De break ziet er beter uit. Vooraan vind ik hem wel geslaagd. Op de laatste foto komt de typische ‘muil’ toch nog groot over. Maar het is alleszins al een minder groot gapend gat.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...