Wald neemt de Prius onder handen

Wald tuning Toyota Prius
Milieuvriendelijk rondrijden en toch stoer zijn, het gaat niet vaak samen. Dankzij Wald is die tijd nu voorbij, ze komen binnenkort namelijk met een upgrade voor jouw Prius!

Momenteel is er nog niets bekend behalve de opmerking “coming soon” en onderstaande foto. Op de foto kunnen we toch serieuze aanpassingen opmerken ten opzichte van een gewone Prius zoals we die hier steeds vaker zien passeren, allemaal dankzij de ecopremie? Aangezien de Prius boordevol hybridetechnologie en batterijen zit is de kans klein dat Wald met een vermogensupdate komt aanzetten, maar wie zou daarin geïnteresseerd zijn?

Van het saaie uiterlijk van de Prius blijft er bij deze Wald versie niets meer over, zo krijgen we mooie zesspaaks velgen in een grote maat, een agressieve bumperset, opmerkelijke raambeschermers en een aanzienlijke verlaging van de auto. Niet enkel deze Prius ondergaat een Wald-kuur, ook de Honda CR-Z Hybrid zou een restyle krijgen van de Japanners. Nu is het enkel maar wachten op meer informatie, en vooral of dat eigenaars van hybrides openstaan voor tuning… (Via: WCF)

Wald tuning Toyota Prius

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...