Impressie: Audi A7 Coupe

Audi A7 coupe impressie
Met de komst van de A7 Sportback heeft Audi zich alweer genesteld in een nieuw segment, maar waarom zouden ze ook niet met een Coupé komen?

Audi vult elk mogelijk gaatje in de automarkt op met een model of variatie, dus waarom geen A7 Coupé? Bij de A5 vinden we naast de Sportback ook nog de gewone versie terug, en zoveel moet er niet ontwikkeld worden want de A7 is best volledig af. Uiteraard zou een coupéversie iets minder lang worden dan de 4,97 m die de Sportback opmeet, gelukkig zal het gewicht dan meezakken wat het verbruik en de sportiviteit enkel en alleen maar ten goede komt.

Mocht Audi de A7 Coupé zien te produceren, dan hebben de Mercedes CL en BMW 6-Reeks er een nieuwe te duchten concurrent bij. Motorisch zouden we dezelfde krachtbronnen zien verschijnen als bij de Sportback, startende bij 200pk+ diesel- en benzinemotoren, want een echte instapper vind je niet meer terug bij topmodellen als deze. Net zoals de ontwerper van deze impressies, Theophilus Chin, vind ik persoonlijk dat deze Coupé er nog beter uitziet als de Sportback..

Audi A7 coupe impressie

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...