Fiat lanceert 500C by DIESEL

Fiat 500C by Diesel
Na de speciale 500 die samen met jeansmerk DIESEL werd ontwikkeld, is er nu ook een 500C by DIESEL beschikbaar.

Net als bij de Fiat 500 krijgt deze speciale editie de ‘Midnight Indigo’ blauwe koetswerkkleur, die geïnspireerd is op de jeansbroeken van het merk. Daarnaast is de wagen ook beschikbaar in het zwart en in het groen. Het stoffen dak kan uitgevoerd worden in het zwart, ivoor of in het rood. De Fiat 500C by DIESEL krijgt daarnaast unieke 16″ velgen met gele remblokken, grijze bumpers met daarin de typische jeansnagels verwerkt en onder de achterruit vinden we een kunststof strip met het Diesel-logo.

De Fiat 500C by DIESEL is beschikbaar met de 1.2 of 1.4 benzine en uiteraard ook met de 1.3 Multijet II dieselmotor. Die laatste zorgt voor 95 pk en verbruikt zo’n 3,9 liter/100 km, wat dan weer voor een CO2-uitstoot van 104 g/km zorgt. In België kan je dus rekenen op een fiscale premie van 15% op de aankoopprijs. Hoeveel de Fiat 500C by DIESEL in België exact zal kosten is nog niet bekend, maar verwacht je maar aan een bonus van 2.000 euro boven de prijs van de Lounge uitvoering.

Fiat 500 by Diesel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...