Gespot: Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia gespot
Je hebt 570pk ter jouw beschikking, geleverd door een prachtige Italiaanse V8, maar je staat jammergenoeg in de file. Het leven kan hard zijn, maar niet voor de anderen in die file.

Deze knalgele Ferrari 458 werd gespot in Frankrijk tijdens een plaatselijke file op de Autoroute du Soleil in Frankrijk, waarschijnlijk was de vermogende eigenaar op weg naar zonnigere oorden zoals Monaco of St Tropez. Daar horen zo’n supercars nu eenmaal thuis. Deze recenste Ferrari heeft behalve meer dan genoeg kracht ook nog eens 3 centrale uitlaten, een gerobotiseerde versnellingsbak die sneller schakelt dan Lucky Luke kan schieten, een lager verbruik dankzij geoptimaliseerde motorprocessen en een ongeziene hoeveelheid aan race-technologie, rechtstreeks afkomstig uit de opgedane know-how van Ferrari in de F1.

Voor zoveel pracht en kracht ben je uiteraard wat geld kwijt, zo moet je minstens €199.000 neerleggen zonder hippe opties zoals een magnifiek audiosysteem of een blitse kleur zoals het geel bij ons gespot exemplaar. Voor al dat geld krijg je gelukkig wel de snelste Ferrari van het moment ter beschikking, zelfs een 430 Scuderia of Enzo haalt de acceleratietijden niet van deze Italia. Voor de zonnekloppers onder ons is er ook goed nieuws, zo zou er eveneens een Spiderversie in de pijplijn zitten, net zoals een hardcore versie. De circuitversie is laatstleden nog voorgesteld en toont alvast het kunnen van de Ferrari ingenieurs.

Spotterseer gaat deze keer naar Jeroen! Jouw topspots mogen altijd doorgestuurd worden naar de redactie@groenlicht.be

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...