Teaser Video: BMW 1-Reeks M Coupe

BMW 1-Reeks M Coupé
BMW heeft een nieuwe video vrijgegeven van de toekomstige 1-Reeks M Coupé.

Details over het model blijven nog steeds erg schaars, maar algemeen wordt aangenomen dat de 1-Reeks M Coupé over de motor uit de 135i zal beschikken met twee turbo’s. Het totale vermogen zou zo moeten uitkomen op meer dan 350 pk. Om dat vermogen op de weg te zetten zal het kleinste M-model een gelimiteerd slipdifferentieel krijgen en Michelin Pilot Sport rubber. De motor zal enkel worden gekoppeld aan een manuele zesbak, een automaat met of zonder dubbele koppeling zal er niet komen. De BMW 1-Reeks M Coupé zou in minder dan 5 seconden naar 100 km/u moeten kunnen sprinten, meer info hierover volgt ongetwijfeld binnenkort.

Dan maar over naar de video, we zien de on-board beelden van een prototype van de 1-Reeks M Coupé op het Ascari circuit op 6 juli. Het motorgeluid lijkt het vermoeden te bevestigen dat een zes-in-lijn gemonteerd werd, al kan via een specifiek uitlaatsysteem ook een zwaar geblazen viercilinder onder de motorkap zitten. Aan het gezicht van de bestuurder te zien is de 1-Reeks M Coupé in ieder geval een leuk apparaat op het circuit.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...