Lamborghini Estoque vierdeurs in de maak?


Het autosalon van Parijs komt eraan, dus komt er ook een geruchtenmolen op gang. Ditmaal gaat het over de Lamborghini Estoque.

Twee jaar geleden werd deze bolide met vier deuren voorgesteld op het autosalon van Parijs. Onlangs liet de CEO van Lamborghini, Stephan Winkelmann, vallen dat het niet onrealistisch is dat er een vierdeursmodel van Lamborghini op de markt zou komen. Een tijd geleden werden de plannen rond de Estoque eventjes in de frigo gestopt. Is het nu tijd om die plannen terug boven te halen?

Lamborghini laat alleszins weten dat de plannen haalbaar zijn en dat een derde modellijn de productie-aantallen mooi de hoogte in kan drijven. De vraag is maar of Porsche het wel ziet zitten dat Lamborghini concurreert met haar Panamera. Niet alleen de Porsche Panamera, maar ook de Aston Martin Rapide en de Maserati Quattroporte zouden er dan direct een te duchten concurrent bij krijgen. (via AW)

Lamborghini Estoque

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lamborghini Estoque vierdeurs in de maak?"

  1. BNNY 07-08-2010 om 9:40

    Laat de Estoque direct maar komen, wat een schoonheid

Reageer

Reactie aan het plaatsen...