Wedstrijd: Volg ons en win!

Sociale Media
Volg GroenLicht.be via Facebook of Twitter en maak kans op leuke prijzen!

We hebben een 1:43 Volvo S60 schaalmodel en twee Volvo in Motorsports boeken te geef. Hoe maak je kans om deze te winnen? Volg ons via Twitter of via onze Facebookpagina, klik daarna door naar onderstaande afbeelding. Voor Twitter is die hier te vinden, op Facebook staat de foto hier. Reageer op de foto en vertel ons wat je het liefst zou winnen, het Volvo S60 1:43 schaalmodel of één van de twee Volvo in Motorsports boeken. Op maandag om 12u zullen de prijzen verloot worden tussen de deelnemers. Uiteraard mag ook wie ons al volgt via Twitter of Facebook deelnemen! Veel succes!

UPDATE: De wedstrijd is afgelopen, proficiat aan de winnaars!

Te Winnen Volvo

Deel dit bericht:

2 reacties op "Wedstrijd: Volg ons en win!"

  1. Julienne Van Criekinge 09-08-2010 om 18:50

    geef maar de auto

  2. PJS 09-08-2010 om 19:05

    De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...