Renault Scenic II wordt teruggeroepen

Renault Scénic II
Renault begint aan een terugroepactie van alle Renault Scénic’s die tussen 2003 en 2005 gebouwd werden.

Die modellen, van het type Renault Scénic II, zouden tijdens het rijden hun automatische handrem zonder reden kunnen optrekken. Uiterst onaangenaam wanneer je een ritje maakt tegen snelheden van 120 km/u. In Frankrijk werden er al een paar vaststellingen gedaan van die fout, maar het leidde nog niet tot gewonden. Omdat voorkomen beter is dan genezen, heeft Renault besloten de modellen terug te roepen naar de garage voor een kort onderhoud.

26.330 Nederlanders zullen met hun Renault Scénic naar de garage moeten terugkeren, in België betreft de actie zo’n 28.200 wagens. Absolute koploper is natuurlijk Frankrijk, waar er zo’n kwart miljoen inwoners terug naar de garage moeten. De nieuwe Renault Scénic zou geen last hebben van dit euvel. (via Nieuwsblad)

Renault Scénic II

Deel dit bericht:

2 reacties op "Renault Scénic II wordt teruggeroepen"

  1. E.Plokkaar 18-08-2010 om 21:58

    waneer krijgen we hier bericht over mijn senic is in 2004 geproduceerd maar is ingevoerd uit duitsland, krijg ik dan vanuit nederland bericht of vanuit duitsland.

    met vriendelijke groeten E.Plokkaar

  2. MRM 18-08-2010 om 22:28

    Geen idee hoe dat precies zit…
    Best zelf eens navragen bij de garage?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...