Mansory Veyron Linea Vincero d’Oro

Bugatti Veyron Linea Vincero d Oro Mansory
Herinnert u zich de Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero nog? Wel, voeg daar het achtervoegsel d’Oro aan toe en je krijgt het gouden model dat we in dit artikel bespreken.

Het model dat we op het autosalon van Genève in 2009 konden zien, is een Bugatti Veyron die volledig bedekt is met een koolstofvezel koetswerk. Ook aan de binnenkant heeft Mansory enkele aanpassingen doorgevoerd, die deze op zich al exclusieve wagen nog exclusiever moeten maken. De motor is iets krachtiger en levert in de Mansory-uitvoering 1.109 pk en 1.310 Nm, dit door aanpassing van het in- en uitlaatsysteem.

Mansory heeft nu hetzelfde project herhaald, maar overal waar chroom terug te vinden was, hebben ze het chroom vervangen door een glanzende gouden materiaal. Binnenin baad je normaal in een overdreven hoeveelheid goud. Mansory heeft nog maar één exemplaar gemaakt, maar wil deze behandeling toepassen op elke Veyron. Goed idee of niet? (via AB)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Mansory Veyron Linea Vincero d’Oro"

  1. kristof 06-08-2010 om 14:52

    Overdreven veel bling. Aan de buitenkant nog “deftig”, maar de cockpit is echt wel overdreven. Maar als je geld te veel hebt, is’t wel een hebbeding denk ik

  2. PJS 06-08-2010 om 14:56

    Echt iets voor 50 Cent!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...