Spyshots: Interieur nieuwe Mercedes SL

Mercedes SL Impressie
Mercedes is druk in de weer met de ontwikkeling van de volgende generatie Mercedes SL, deze keer krijgen we een eerste kijk op het interieur.

De spionagefotografen hebben hun werk weer erg goed gedaan, op de onderstaande foto zien we duidelijk de lijnen van het nieuwe SL interieur, ondanks de camouflage en de testuitrusting van de Mercedes ingenieurs. Op het eerste zicht lijkt de volgende generatie SL zijn inspiratie te halen bij de SLS AMG, met duidelijk dezelfde ronde ventilatiemonden. Ook het stuur en de tellerpartij lijken bijna rechtstreeks uit de SLS AMG geplukt. Het middenconsole zelf zal waarschijnlijk iets verschillen, met afhankelijk van de gekozen uitrusting een iets klassiekere look.

Mercedes doet momenteel warm-weer testen in Death Valley, in de Verenigde Staten. Midden 2012 zou deze sportwagen officieel bekend gemaakt worden, in 2013 zullen de eerste exemplaren van de band rollen. Onder de motorkap zou alles bij hetzelfde blijven, alleen zal de SL 63 AMG zijn 6,3-liter V8 moeten inruilen voor de 5,5-liter Biturbo V8. (Via: WCF)

Volgende generatie Mercedes SL Interieur

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Interieur nieuwe Mercedes SL"

  1. Buyck 08-08-2010 om 14:51

    Als je het mij vraagt… een echt plaatje! Hopelijk veranderen ze niets aan het ontwerp.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...