Fotogalerij: MINI Facelift

MINI Facelift
MINI heeft een resem foto’s vrijgegeven van de recent aangekondigde facelift.

Over de facelift schreven we al uitgebreid in dit artikel, maar we vatten de belangrijkste punten graag nog eens samen. De MINI, MINI Clubman en MINI Cabrio krijgen alledrie een iets hogere motorkap en een licht gewijzigde voorbumper. De achterlichten worden verder vervangen door exemplaren met LED-technologie. Onder de motorkap vinden we ook een kleine verandering, zo moeten de nieuwe MINI One D met 90 pk en de MINI Cooper D met 112 pk een toonbeeld worden voor milieuvriendelijkheid, met een CO2-uitstoot van 99 gram/km maken ze aanspraak op een ecopremie.

Ook binnenin krijgen we enkele aanpassingen, zo zou de ergonomie erop vooruit zijn gegaan en vallen de schakelaars van de airco en het audiosysteem nog beter te bedienen dan voorheen. De MINI Cabrio is als laatste voor het eerst beschikbaar met dieselmotor, ideaal voor wie een ecopremie op zak wil steken. Voor het eerst te zien in Parijs op het autosalon.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Fotogalerij: MINI Facelift"

  1. chuwie 06-09-2010 om 1:39

    subtiele wijzigingen 🙂
    blijft schattig.
    heb ergens gelezen dat mini werkt aan een “nog” kleiner model..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...