Toyota legt naam ‘Supra’ vast

Toyota_FT-86
Toyota heeft de productnaam Supra laten vastleggen. Dit zou erop kunnen wijzen dat de Toyota FT-86 terug zal keren als de Toyota Supra.

In 2006 liepen de rechten op de productnaam Supra af en Toyota heeft ze sindsdien niet vernieuwd. Daar is recent verandering in gekomen. Of het gaat om een nieuw model dat Supra zal heten of dat Toyota gewoon de merknaam wil behouden, ongeacht de modellen die er in de toekomst zullen komen, is dus nog niet duidelijk.

Eerder werd er gefluisterd dat de Toyota FT-86 onder een Celica-badge de markt zou opduiken. Wie weet wordt de Supra dan een totaal ander model? Enkel de toekomst kan duidelijkheid brengen, want Toyota wenst nog niets te bevestigen omtrent de naam Supra. Tegen 2011 zouden we voor het eerst een productieversie van de FT-86 moeten zien. (via CD)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...