Nissan Murano Cabrio in Los Angeles

Nissan murano Cabrio
Vaak gingen er geruchten de ronde over het opduiken van een Nissan Murano Cabrio. Eindelijk lijkt het zover te zijn.

Nissan zou deze vreemde wagen voorstellen op de Los Angeles Motor Show, later dit jaar. Vorige berichten zeiden dat de wagen rond 2011 op de markt zou verschijnen en effectief, we zijn ongeveer zo ver. Mochten we dit model op de Los Angeles Motor Show zien, dan zal de productieversie wellicht tegen 2012 op de markt verschijnen. Of de wagen het op de Europese markt echt goed zou doen, is weliswaar uiterst onzeker.

Blijkbaar verlangen redelijk wat mensen naar eens iets anders dan een doorsnee SUV. BMW had dit duidelijk vroeg door een bouwde de BMW X6. Kan Nissan hetzelfde succesverhaal nastreven met een Nissan Murano Cabrio. Of ben je persoonlijk toch meer te vinden voor een driedeurs Cayenne? (via AB)

Nissan murano Cabrio

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nissan Murano Cabrio in Los Angeles"

  1. Chuwie 03-08-2010 om 0:59

    Ziet er geslaagd uit! Mooi

Reageer

Reactie aan het plaatsen...