Impressie: Porsche Cayenne driedeurs Coupe

Porsche Cayenne Coupé Driedeurs
Driedeurs SUV’s worden het helemaal, kijk maar naar de Range Rover Evoque. Tijd voor Porsche om op de kar te springen.

Designer Theophilus Chin ziet een driedeurs Cayenne in ieder geval helemaal zitten, hij ging aan de slag met het standaardmodel en kwam tot dit erg knappe resultaat. We durven zeggen dat de Cayenne er in deze uitvoering knapper uitziet dan in standaard livrei. De impressiefoto toont een mooi uitgebalanceerd model dat erg sportief oogt maar toch de typische SUV eigenschappen niet uit het oog verliest. Ik zou zeggen: laat maar komen Porsche!

Porsche Cayenne Coupé Driedeurs 1

Deel dit bericht:

1 reactie op "Impressie: Porsche Cayenne driedeurs Coupé"

  1. Chuwie 03-08-2010 om 1:01

    Niet mijn smaak..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...