Porsche Cayman Club Sport in de maak?

Porsche Cayman CS Club Sport
Porsche werkt volgens bronnen aan een lichtgewicht versie van de Cayman onder de naam Cayman Club Sport.

De Cayman CS zou een dieetkuur krijgen dankzij het gebruik van aluminium deuren, lichtere 19″ velgen en stoffen deurklinken zoals we die eerder ook zagen in de Boxster Spyder. Alle aanpassingen samen zouden ervoor moeten zorgen dat de Cayman CS 80 kilogram minder in de schaal legt dan een standaard Cayman S. Volgens de bronnen zou de Club Sport ook over de Sport PASM ophanging beschikken waardoor de wagen 20 mm lager tegen de grond hangt, verder komt er ook een duck-tail spoiler en optioneel een Track Pack met een rolkooi en een harnas.

Onder de motorkap komt een 3.4-liter zescilinder met 333 pk, 9 pk meer dan de Cayman S. De sprint van 0 naar 100 km/u zou amper 4,6 seconden duren, drie tienden sneller dan de standaard Cayman S. De Cayman CS zou zijn opwachting maken op het autosalon van Los Angeles, in november dit jaar. De wagen moet dan begin 2012 bij de dealers staan. (Via: WCF)

Porsche Boxster Spyder

Deel dit bericht:

2 reacties op "Porsche Cayman Club Sport in de maak?"

  1. dew 31-07-2010 om 23:30

    3 tiende trager???? Sneller bedoel je zeker…… 😉

  2. PJS 01-08-2010 om 1:08

    @dew: Woops, aangepast!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...