Schets: Peugeot 508 Coupe


Peugeot stelde onlangs haar nieuwe vlaggenschip voor: de Peugeot 508. Komt er ook een coupé-versie?

Als we terugkijken naar het verleden, zou het wel eens goed kunnen dat er een coupé komt van de Peugeot 508. De Peugeot 406 en de Peugeot 407 kregen namelijk beiden een coupé-versie. Aan de andere kant is het nu wel zo dat Peugeot over de RCZ beschikt en misschien in haar eigen been zal schieten als het een coupé-versie zal maken.

Hoe dan ook hebben we enkele plaatjes klaarstaan van een mogelijke gestroomlijnde versie van Peugeot’s nieuwste. Op onderstaande afbeeldingen gaan de twee deuren minder hem redelijk goed af. Wat vinden jullie? (via TC)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Schets: Peugeot 508 Coupé"

  1. Kristof L 29-07-2010 om 11:23

    Ik vind z’n achterkant beter dan de sedan, ook omdat die chromé lijn niet zo hoog zit. Ik denk ook niet dat een 508 coupé in ’t vaarwater van een 308 RCZ komt. De twee lijken me eerder een ‘kart’ tegenover een ‘Grand touring’.

  2. chris delcourt 05-09-2010 om 23:26

    ben zelf een trotse eigenaar van de coupe 407 en kijk al uit naar de opvolger ? de sr1 leek me perfect maar dan wel met 4 zitplaatsen ! Het model 508 coupe vind ik veel te braaf en allesbehalve sportief .
    Hopelijk word er aan gewerkt !!en worden we allen verrast op een aangename manier .Groetjes chris

Reageer

Reactie aan het plaatsen...