Porsche bouwde reeds 25.000 Panameras

Porsche Panamera 25.000 stuks
Porsche is nog maar 10 maanden bezig met de productie van de Panamera, maar produceerde alreeds 25.000 stuks.

Hieruit kunnen we dus concluderen dat de Porsche Panamera ondanks zijn nogal controversiële looks toch een succesmodel geworden is. Is de Porsche Panamera dan zo’n geliefde auto of verkoopt alles waar een Porsche-badge opkleeft als zoete broodjes? Het 25.000ste model beschikt over een 3.6 liter zescilinder en werd in het Ruby Red uitgevoerd. De export naar de VS is voor binnenkort bestemd.

De Porsche Panamera wordt net zoals de nieuwe Porsche Cayenne in het Duitse Sachsen gebouwd. De Panamera werd gelanceerd met motoren met 400 en 500 pk, maar later werden er ook compactere, maar nog steeds snelle motoren aan het gamma toegevoegd, zoals de 3.6 liter zescilinder. Ook vierwielaandrijving werd beschikbaar op het instapmodel. Tegen 2011 zou Porsche een hybride model aan het gamma toevoegen.

Porsche Panamera

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...