Spyshots: Bentley Continental GT Facelift 2011

Bentley Continental GT Facelift
De Bentley Continental GT onderging niet bepaald veel wijzigingen sinds zijn introductie in 2003. Daar komt bij deze verandering in.

De Bentley Continental GT werd op de gevoelige plaat vastgelegd, terwijl Bentley er testrondjes mee rijdt. We zien duidelijk dat de voorkant veranderd werd, met grotere binnenste koplampen, die volledig in de lijn lopen met de Bentley Mulsanne. De grille staat iets rechter dan de huidige Continental GT en de luchtinlaten zijn groter geworden. Nieuwe LED-lampjes maken de Continental GT helemaal up-to-date.

De achterlichten zien er ongeveer hetzelfde uit als voorheen. Niet alleen aan de buitenkant zouden er veranderingen zijn, ook onderhuids zou de Continental GT er een stuk moderner op worden. De Continental GT deelt zijn motor met de topmotorisatie van de Audi A8. De Audi A8 kreeg onlangs een nieuwe W12-motor die 6.3 liter groot is. Het zou ons niet verbazen mochten we dit nieuwe blok bij de Continental GT terugvinden.

Echt lang zullen we wellicht niet meer moeten wachten op de facelift van de Bentley Continental GT, want op de foto’s lijkt de wagen al redelijk rijklaar. Binnenkort (eind september) vindt het autosalon van Parijs plaats, dus zou het wel eens goed kunnen dat Bentley daar haar nieuwste creatie zal uitstallen. Wellicht zal de hele range van Continental GT’s aangepast worden, dus ook de Supersports, de Convertibles… (via MA)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...