Speciale editie: Fiat 500 Blackjack

Fiat 500 Blackjack Special Edition
Fiat heeft een nieuwe speciale editie klaar voor de Fiat 500, de 500 Blackjack wordt in het matzwart uitgevoerd.

De speciale editie van de Fiat 500 krijgt een matzwarte lak met blinkende accenten voor de deurklinken en de spiegelkappen, 16″ lichtmetalen velgen en rode remklauwen. Binnenin wordt het interieur rijkelijk voorzien van leder en is er ook plaats voor zilveren accenten.

Onder de motorkap zijn er vier verschillende motoren beschikbaar. Aan benzinezijde kan je instappen met de 85 pk sterke TwinAir motor, daarnaast is er nog een 1.2-liter met 70 pk en een 1.4-liter met 101 pk. Wie liever voor diesel kiest kan bij een 95 pk sterke 1.3-liter Multijet terecht. De Fiat 500 Blackjack wordt vanaf september in Europa gelanceerd, de wagen zal in Italië 18.350 euro kosten. De Belgische kostprijs zal hier niet ver vanaf liggen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...