BMW X3 met M-Sportpakket

BMW X3 M Sportpakket
BMW heeft de eerste details van de BMW X3 met M Sportpakket vrijgegeven.

Wie kiest voor het M Sportpakket krijgt gewijzigde bumpers, aangepaste zijschorten, 19″ lichtmetalen velgen, een Shadow Line trim voor de ruiten en dakrails en een exclusieve Carbon Black metallic kleur. Binnenin zorgt BMW voor een M Sportstuur, een M versnellingspook of schakelflippers voor wie de achttraps automaat gebruikt en sportstoelen in een speciaal leder.

Dynamisch gezien krijgt de BMW X3 met M Sportpakket een sportophanging met stijvere veren en variable sport steering. Het M Sportpakket is beschikbaar voor alle motorisaties en zal na de lancering van de X3 meteen beschikbaar zijn. De kostprijs van het M Sportpakket heeft BMW nog niet vrijgegeven.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...