Baby Maserati komt in 2015

Maserati Quattroporte Sport GT S
Maserati plant tegen 2015 een nieuw instapmodel, de kleine Maserati zal moeten concurreren met modellen als de Jaguar XF en BMW 5-Reeks.

Veel details omtrent de instap Maserati zijn er nog niet maar er zouden wel twee versies gepland zijn. Het basismodel zou voor 55.000 euro over de toonbank gaan, terwijl een meer prestatiegerichte versie vanaf 66.000 euro verkocht zal worden. Beide modellen zouden gebruikmaken van een verkorte versie van het Quattroporte platform van de volgende generatie, onder de motorkap zou voor V8 en eventueel zelfs V6 motoren gekozen worden.

Het basismodel moet de concurrentie aangaan met de Mercedes E-Klasse, BMW 5-Reeks, Jaguar XF en Audi A6. Terwijl het topmodel zich tegenover de E63 AMG, M5, XFR en S6 zal moeten profileren. Maserati komt tegen 2013 echter eerst met een nieuwe versie van de Quattroporte, de nieuwe Quattroporte wordt een stuk goedkoper dan het huidige model met een instapprijs van 86.000 euro. (Via: WCF)

Maserati_Quattroporte_Sport_GT_S_Award_Edition_5

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...