Citroen GT komt er niet?

Citroën GT
Volgens bronnen zal Citroën de GT toch niet in productie brengen, eerder werd aangenomen dat de wagen in een beperkte oplage gebouwd zou worden.

De Citroën GT Concept werd speciaal ontworpen voor het spelletje Gran Turismo 5 op Playstation 3, maar Citroën kon het niet laten om het conceptmodel ook aan de wereld te tonen. Het conceptmodel werd voorgesteld op het autosalon van Parijs in 2008 en was 4,96 meter lang, 2 meter breed en 1 meter hoog. De GT Concept kon beschikken over enkele leuke gadgets waaronder een beweegbare achterspoiler, koolstofvezel buitenspiegels, vleugeldeuren en 21″ aluminium velgen.

Hoewel de wagen nooit echt officieel groen licht kreeg, zijn we een beetje teleurgesteld in de beslissing van Citroën. Volgens de bron zou Citroën het niet rendabel gevonden hebben om de wagen in een beperkte oplage van 6 stuks te bouwen. Het merk wil zich in de plaats meer focussen op kleine sportieve wagens zoals de DS3 Racing. (Via: WCF)

Citroën GT Concept

Citroën GT Concept

Deel dit bericht:

1 reactie op "Citroën GT komt er niet?"

  1. Jan 16-08-2010 om 23:06

    Erg jammer, wat een supermodel, hier valt een Ferrari volledig bij in het niet!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...