Onthuld: Tesla Roadster 2.5

Tesla Roadster 2.5
Tesla heeft zijn Roadster opgefrist en noemt hem de Tesla 2.5. De wagen is dit weekend voor het eerst te zien op het Goodwood Festival of Speed.

De Tesla Roadster 2.5 werd zowel op het vlak van design als op het vlak van technologie verbeterd en krijgt onder andere een nieuwe voorkant, een nieuwe diffuser, verbeterde stoelen voor een beter zitcomfort en een optioneel 7″ touchscreen navigatiesysteem. Als laatste werd ook het rijgeluid in het interieur tot een minimum herleid door het gebruik van nieuwe materialen.

Qua prestaties verandert er niets ten opzichte van de huidige Tesla Roadster, uiteraard blijft de wagen volledig elektrisch aangedreven. De nieuwe Roadster zal binnenkort in de toonzalen te vinden zijn, tegelijk met de lancering openen twee nieuwe dealers in Copenhagen en California. Tesla verkocht van de vorige Roadster 1.200 exemplaren in 23 verschillende landen. In totaal werd met deze wagens al 8 miljoen kilometer gereden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...