Officieel: Range Rover Evoque


De Land Rover LRX Concept heeft een uiteindelijke naam en definitief gelaat gekregen: de Range Rover Evoque.

Land Rover vierde haar veertigste verjaardag met een nieuw en compact model: de Range Rover Evoque. De wagen zal verkocht worden in meer dan 160 landen en zal 100 banen scheppen in de fabriek Halewood, Liverpool. Dit nieuwe model is de meest zuinige Range Rover die ooit gebouwd werd. Er bestaat zelfs een versie die minder dan 130 gram CO2 uitstoot, weliswaar met voorwielaandrijving. Voor de puristen is er nog steeds vierwielaandrijving beschikbaar.

Echt veel informatie en details zijn er weliswaar nog niet beschikbaar. We zien alleszins dat de Range Rover Evoque duidelijk lijkt op het concept waarop hij gebaseerd werd. Op 30 september gaat deze Evoque in wereldpremière op het autosalon van Parijs, dan verwachten we meer details. De verkoop zal starten tegen de zomer van 2011. Binnenkort wordt ook nog een vijfdeursmodel verwacht van de Evoque.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: Range Rover Evoque"

 1. ivan 05-07-2010 om 17:08

  dàt staat me aan !
  als ze dat hier (in Brazilië) gaan invoeren wil ik opnieuw landroveren
  tropische groet
  ivan
  http://www.basix.cc

Reageer

Reactie aan het plaatsen...