Land Rover stelt vanavond Range Rover LRX voor


Vanavond zal Land Rover de eerste compacte Range Rover voorstellen.

De onthulling kan je hier live meemaken. De voorstelling zal doorgaan in The Orangery, Kensington Palace, London en viert de veertigste verjaardag van het merk. Tijdens de voorstelling zal ook de naam van deze nieuwe compacte wagen voorgesteld worden. De voorstelling begint om 8u30, dus hier pas om 9u30.

We hebben enkel nog maar Range Rover LRX’en gezien die drie deuren hadden. Vandaag werden er echter exemplaren vastgelegd met vijf deuren. Of dat model ook vanavond onthuld wordt, is verre van zeker, maar in de toekomst moet het er dus hoe dan ook van komen. De looks van de compacte Range Rover blijven trouw aan het oorspronkelijke concept, dat op uiterst veel gejuich werd onthaald.

De Range Rover LRX zou beschikbaar zijn met vierwielaandrijving, maar de instapper zou over voorwielaandrijving beschikken. In de toekomst zou deze Range Rover LRX ook over een hybride aandrijving beschikken. Land Rover laat weten dat het naar een milieuvriendelijkere toekomst wil gaan, zonder af te doen aan haar aloude principes van prestaties, zowel on-road als off-road.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Land Rover stelt vanavond Range Rover LRX voor"

  1. Kristof L 01-07-2010 om 15:59

    Ben benieuwd

Reageer

Reactie aan het plaatsen...