Citroen DS3 Cabrio in de maak


Momenteel beschikt Citroën over geen enkele cabrio in het gamma en blijkbaar wringt dat toch bij de Franse constructeur.

Een medewerker van Citroën sprak zijn mond voorbij en liet weten dat er een DS3 Cabrio zal komen. De vraag blijft nu enkel nog hoe die er precies zal uitzien. Bovenstaand beeld geeft al een eerste mooie indruk, maar we weten er nog altijd niet mee of er een stoffen dak zal komen, een stalen vouwdak of een soort van C3 Pluriel-achtig dak.

Een stalen vouwdak lijkt ons moeilijk om in de koffer te passen, dus gaan we uit van de andere twee mogelijkheden. Als Citroën uiterst veel nostalgie heeft naar de C3 Pluriel, zal het wellicht een dergelijke constructie worden, maar aangezien de C3 Pluriel in het algemeen niet beschouwd werd als een supergoede auto, zou het wel eens kunnen dat Citroën voor een traditioneel stoffen dak zal gaan. Eerder zagen we deze impressie al, maar toen was het nog niet duidelijk of de DS3 Cabrio er effectief zou komen. (via T.fr)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Citroën DS3 Cabrio in de maak"

  1. Kristof L 01-07-2010 om 23:45

    Supermooi! Hopelijk komt die haaienvin er! (Dus niet zoals bij de vorige impressie).  Stuk stoerder dan z’n ‘neefje’, de 207cc.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...