Welke Lamborghini zien we hier?

Lamborghini Gallardo Spyder Superleggera/Balboni
Eén ding is zeker: de Lamborghini die we hier zien, kan zijn dak eraf gooien. Gaat het om de Balboni Spyder of de Superleggera Spyder?

Momenteel draait het prototype vanop de foto’s rondjes op de Nürburgring. Het model dat we zien heeft dezelfde velgen als de Lamborghini LP570-4 Superleggera en ook de diffuser en de bumper komen verdacht goed overeen. Enkel de spoiler achteraan is een stuk kleiner geworden. De bumper aan de voorkant lijkt dan weer akelig goed op die van de Lamborghini LP550-2 Valentino Balboni.

Als het hier gaat om de Balboni Spyder, dan zal dit model over 550 paarden beschikken en zal de aandrijving geschieden over de achterwielen. Gaat het om de Superleggera, dan krijgt het model maar liefst 570 paarden, waarvan de kracht over allevier die wielen zal verdeeld worden. Hoe dan ook gaat het hier dus om een topmodel, dus laat maar komen! (via WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Welke Lamborghini zien we hier?"

  1. Kristof 30-06-2010 om 18:00

    ” Hoe dan ook gaat het hier dus om een topmodel”
    Elke Lamborghini is een topmodel 🙂
    Ziet er een mooie wagen uit. Waarom ze hem afplakken is een raadsel, want elk detail (op de lichten na) is zo goed als zichtbaar …

  2. Speed-Dragon 16-07-2010 om 10:44

    Is het misschien niet gewoon een vernieuwde gallardo spyder ofzo??

Reageer

Reactie aan het plaatsen...