Video: Mercedes SLS AMG E-Cell op de weg


Onlangs schreven we nog over de Mercedes SLS AMG E-Cell. Nu hebben we bewegende beelden gevonden.

De Mercedes SLS AMG E-Cell is de milieuvriendelijke versie van de Mercedes SLS AMG. Geen V8-motor meer, maar vier elektromotoren. Lauwe prestaties? Helemaal niet, de sprint van 0 naar 100 km/u zou in minder dan vier seconden voltooid moeten zijn. Het koppel van elektromotoren is dan ook beschikbaar vanaf nul toeren, uiterst interessant voor de meeste sportwagens.

Op onderstaande beelden zien we de gele SLS AMG rondjes rijden in Noorwegen. De prestaties zien er wel in orde uit, maar ik ben ongetwijfeld niet de enige die het geluid van een brullende V8-motor mist. Het onderstaande filmpje toont niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant en wat er onder de motorkap ligt. (via TB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...