Fotogalerij: Bentley Continental Supersports Convertible

Bentley Continental Supersports Convertible
Bentley ging op tocht met haar laatste nieuwe schoonheid, de Bentley Continental Supersports Convertible. Onderweg werden er uiteraard foto’s genomen.

De Bentley Continental Supersports is de meest sportieve wagen uit het Bentley-gamma. De Bentley Continental Supersports Convertible combineert die sportiviteit met het gevoel van de haren in de wind. Dankzij 630 woeste paarden weet deze Bentley Continental Supersports Convertible zich vanuit stilstand in 4,2 seconden naar 100 km/u te katapulteren.

Voor die kracht zorgt een 6 liter grote W12-motor, die niet alleen op benzine kan rijden, maar ook op bio-ethanol. Hierdoor kan tot 70% CO2 bespaard worden. Want de CO2-uitstoot van 388 g/km en het gemiddeld verbruik van 16,7 liter/100 km vragen volgens Bentley om compensatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...