Kicherer doet de SLS AMG

Kicherer SLS AMG
Bij de interpretatie van Kicherer valt direct op dat de SLS AMG een serieus donker kleurtje heeft gekregen. De naam “Black Edition” hoeft dus niet te verbazen.

Deze SLS AMG dient voor mensen die een vermogen van 571 pk te weinig vinden. Kicherer vond dit ook en besloot om 620 stuks onder de motorkap te plaatsen. Dit werd gerealiseerd door onder meer een nieuw uitlaatsysteem te installeren en de ECU te herschrijven.

Aan de buitenkant werd er een folie aangebracht, die voor de SLS AMG zijn matzwarte tint zorgt. De standaardvelgen waren voor Kicherer niet zwart genoeg, dus besloot de tuner maar enkele zwarte velgen onder de SLS AMG te zetten. De twee standaard uitlaten werden vervangen door vier stuks, twee aan elke kant. (via AB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...