Ford Mondeo krijgt facelift

Ford Mondeo Facelift
De Ford Mondeo zal binnenkort een opgefriste verschijning kennen. De aanpassingen lijken echter miniem.

Van de foto’s kunnen we afleiden dan de voorpartij en de achterkant een verandering zullen ondergaan. Wellicht zullen we vooraan dagrijlichten terugvinden. Achteraan verwachten we LED-lichtjes terug te vinden, die de wagen een meer moderne en dynamische look zullen geven.

De grootste veranderingen vindt evenwel onderhuids plaats. Ford maakt van de gelegenheid gebruik om met de facelift direct twee nieuwe motoren te introduceren, beide 20% efficiënter dan hun voorgangers. De eerste motor is een 1.6 liter grote benzinemotor die 160 pk levert, de nieuwe 2.0 liter motor levert 200 pk. Deze subtiele facelift zal wellicht voor het eerst opduiken op het autosalon  van Parijs. (via AE)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Ford Mondeo krijgt facelift"

  1. moonen 09-08-2010 om 11:00

    ik heb een ford fusion 1.6 diesel willen kopen maar er word verteld door de dealer dat ze die niet meer maken wel de benzine versie, ik woon in belgië en heb een fusion diesel maar een 1.4 en ik wilde wat meer opties maar dat ging niet wat weet u daarvan? laat iets weten dit is mij overkomen in juli en heb er nergens iets van gelezen, raar niet?

  2. BNNY 09-08-2010 om 11:08

    Volgens de site van Ford is de Fushion inderdaad enkel leverbaar met een 1.4 benzinemotor.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...