Citroen biedt on-board WiFi aan


Om ook onderweg nuttig bezig te kunnen zijn, biedt Citroën sinds maart WiFi aan in je wagen.

Momenteel kan je de on-board WiFi enkel bij de Citroën C4 Picasso, C3 Picasso, C3 en DS3 laten installeren voor de prijs van €500. Tegen het eind van deze zomer zal je dit bij alle modellen kunnen, inclusief de bedrijfswagens, waar deze optie misschien het meest interessant is. Het systeem is onder meer bedoeld voor kinderen achterin, die direct een bezigheid hebben tijdens lange ritten of voor professionele gebruikers, zoals bijvoorbeeld taxi-chauffeurs of koeriers.

Het systeem werkt aan de hand van een SIM-kaart, die je bij een operator naar keuze kan gaan halen. Die SIM-kaart moet je in de wagen plaatsen en dan zal de Citroën zelf het internet afkomstig van de SIM-kaart verdelen over de gehele wagen. Je kan het internet zelfs gebruiken wanneer je motor niet aan het draaien is. In het buitenland wordt de verbinding uitgeschakeld, om te hoge operatorkosten te vermijden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...